Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 81g164kcal10.4g0.3g13.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK88g140kcal18.4g0.3g78.8g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)16g52kcal4.2g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g745kcal67.6g7.2g192.6g2.2g
Valittu annoskoko247g373kcal33.8g3.6g96.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna123g186kcal16.9g1.8g48.2g0.6g
Arvot/100g100g151kcal13.7g1.5g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832