Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 3.1g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)36g5.4kcal0.7g0.4g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Katkarapu 56g39kcal8.1g0g0.6g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g207kcal1.3g1.9g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g596kcal22.8g13g50.2g0.8g
Valittu annoskoko247g298kcal11.4g6.5g25.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna124g149kcal5.7g3.3g12.6g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678