PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 23g6.9kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 23g7.1kcal0.2g1.2g0g0.5g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Riisi puuroutuva 39g134kcal2.4g29.5g0.3g0.9g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g31g19kcal0.3g1.6g1.3g0.1g
Kasvisliemikuutio 3.1g10kcal0.3g0.4g0.7g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g4.7g18kcal1.5g0g1.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g3.1g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g498kcal11g72g17g4.6g
Valittu annoskoko247g249kcal5.5g36g8.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna123g125kcal2.8g18g4.3g1.2g
Arvot/100g100g101kcal2.2g14.6g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816