Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g136g81kcal2g17.6g0.1g1.2g
Nakki, keskiarvo 56g131kcal6.4g0.7g11.6g0g
Kananmuna, paistettu 31g63kcal4g0.1g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g710kcal25.2g38.2g50.6g2.8g
Valittu annoskoko247g355kcal12.6g19.1g25.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna124g178kcal6.3g9.6g12.7g0.7g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094