Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g402g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g100g104kcal7.9g16.4g0.6g2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g100g110kcal5g21.1g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%502g803kcal13.6g13.6g75.3g0g
Ruohosipuli 201g45kcal2.8g3.4g1.2g4.8g
Katkarapu 1004g687kcal145g0g11g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g904kcal0g0g100.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g5546kcal359.4g149.2g379.6g27.4g
Valittu annoskoko2460g2773kcal179.7g74.6g189.8g13.7g
Annoskoko puolitettuna1230g1387kcal89.9g37.3g94.9g6.9g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850