Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.9g0.5g18.7g0g
Sokeri 283g1147kcal0g282.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 166g57kcal5.1g8.3g0.2g0g
Maito rasvaton 200ml166g55kcal5.5g8.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g166g1213kcal1.7g1.7g133g0g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 432g1483kcal44g302.5g5.2g15.1g
Mustikka metsä- 416g183kcal2.1g26.6g2.5g13.7g
Raparperi 299g101kcal2.1g16.5g0.3g4.2g
Voi, 1 tl, 5 g83g607kcal0.8g0.8g66.5g0g
Sokeri 141g574kcal0g141.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 108g371kcal11g75.6g1.3g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g12159kcal192.2g1740.6g455.4g73.8g
Valittu annoskoko2460g6080kcal96.1g870.3g227.7g36.9g
Annoskoko puolitettuna1230g3040kcal48.1g435.2g113.9g18.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678