Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g408g355kcal73.4g6.1g4.1g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)360g626kcal63.4g0g41.8g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g180g18kcal2g1.8g0.4g1.8g
Kurkku 360g39kcal2g5g0.4g2.5g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g480g312kcal62.4g9.6g1.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore72g18kcal0g6.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4920g3042kcal415g104.4g100.4g28g
Valittu annoskoko2460g1521kcal207.5g52.2g50.2g14g
Annoskoko puolitettuna1230g761kcal103.8g26.1g25.1g7g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296573