Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g746g209kcal4.5g44.4g1.5g18.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g261g1018kcal0.5g253.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 727g2496kcal74.1g509.2g8.7g25.5g
Leivinjauhe 37g66kcal1.9g14.1g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g54kcal0.5g11.9g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 410g585kcal51.3g1.2g42.1g0g
Rypsiöljy 252g2227kcal0g0g251.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g13430kcal265.6g1697.8g609.2g88.8g
Valittu annoskoko2464g6715kcal132.8g848.9g304.6g44.4g
Annoskoko puolitettuna1232g3358kcal66.4g424.5g152.3g22.2g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257