Possua uunissa eli Uunipossu kasvispedillä

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.

Mausta liha suolalla ja pippurilla, jonka jälkeen lihan saa laittaa uunivuokaa.

Liha uuniin ja annetaan olla rauhassa 1-1,5 tuntia.

Lisätään sekaan kasvikset ja annetaan olla uunissa puolituntia.

Poista uunista ja anna vetäytyä jokunen minuutti.

Sitten tarjoilemaan lisäkkeiden kanssa )potut, riisi, mikä lie maistuu tai kelpaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan uuniliha (Atria), annos 100g1748g5155kcal262.1g0g454.4g0g
Maalaiskasvikset, korjattu (Apetit), annos 300g350g126kcal3.1g21.7g0.7g9.8g
Sadonkorjuukasvikset (Apetit), annos 300g350g84kcal7g12.6g0.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g5.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g10730kcal544.4g68.6g911.6g19.6g
Valittu annoskoko2464g5365kcal272.2g34.3g455.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna1232g2683kcal136.1g17.2g227.9g4.9g
Arvot/100g100g218kcal11g1.4g18.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330624