Hasselpähkinänougat

2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 11 grammaa

Siralos
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hasselpähkinä 1743g11228kcal245.8g59.3g1063.5g305.1g
Vesi233g0kcal0g0g0g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g116g256kcal5.3g57g0.8g46.5g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g372g1146kcal0g286.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4928g25257kcal502.2g805.4g2128.6g703.2g
Valittu annoskoko2464g12629kcal251.1g402.7g1064.3g351.6g
Annoskoko puolitettuna1232g6314kcal125.6g201.4g532.2g175.8g
Arvot/100g100g513kcal10.2g16.3g43.2g14.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431195