Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)1275g1466kcal75.2g178.5g52.3g39.5g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g525g709kcal115.5g0g26.3g0g
Kerma, ruoka 15% Flora75g113kcal1.2g2.6g11.2g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 60g186kcal2.1g1.9g18.6g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4935g5439kcal391.4g377.2g265.6g81.6g
Valittu annoskoko2468g2720kcal195.7g188.6g132.8g40.8g
Annoskoko puolitettuna1234g1360kcal97.9g94.3g66.4g20.4g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.6g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860