Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g168g264kcal36.6g0g11.9g0g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 280g154kcal4.5g36.9g0.5g2.4g
Sieni tatti, hapero 28g7.7kcal0.5g0.8g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.5g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk14g5.5kcal0.2g1.1g0g0.7g
Vesi1681g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g11g77kcal0.1g0.1g8.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.8g0.6kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7g12kcal1.2g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4935g1196kcal91.6g110.2g43.4g21.2g
Valittu annoskoko2467g598kcal45.8g55.1g21.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna1234g299kcal22.9g27.6g10.9g5.3g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291936