Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 63g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 50g61kcal10.6g0g2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%25g33kcal0.7g0.5g3.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g19g73kcal5.4g0.1g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g631kcal42.4g7.8g46.2g5.8g
Valittu annoskoko247g315kcal21.2g3.9g23.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna124g158kcal10.6g2g11.6g1.5g
Arvot/100g100g128kcal8.6g1.6g9.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191