Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 42g10kcal0.8g0.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g42g8.5kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 42g7.5kcal0.2g1g0.2g0.3g
Oliiviöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g21g25kcal0.7g0.8g2.1g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g42g50kcal1g2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana494g347kcal19.2g15g22.6g4.6g
Valittu annoskoko247g173kcal9.6g7.5g11.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g87kcal4.8g3.8g5.7g1.2g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482