Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 28g200kcal0.2g0.1g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 49g167kcal5g34.2g0.6g1.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Anjovis 15g39kcal4.4g1.5g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Purjosipuli47g8.9kcal0.8g1.1g0.1g1g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Pizzajuusto, valio19g64kcal4.7g0g4.9g0g
Muna, annos 60g11g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1159kcal46.6g76.6g73.6g5.6g
Valittu annoskoko248g579kcal23.3g38.3g36.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna124g290kcal11.7g19.2g18.4g1.4g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.5g14.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831