Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 125g68kcal2g16.3g0.2g1.1g
Kananmuna, keitetty 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.7g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g25g90kcal7g0.5g6.5g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g25g25kcal4.7g0.2g0.6g0g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen3.7g27kcal0g0g3g0g
Persilja 13g3.4kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g610kcal36.8g40.8g33.6g4.6g
Valittu annoskoko247g305kcal18.4g20.4g16.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g153kcal9.2g10.2g8.4g1.2g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576