Soija-vihannessekoitus-makaronilaatikko (tumma makaroni)

1(,5) tl suola
3 ml mustapippuri
0,5 ml valkopippuri
2 ml paahdettu paprikajauhe

Keitä soija ohjeiden mukaan (liha/kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä)

Kuullota sipuli (rypsiöljyn kera)

Keitä makaroni ohjeiden mukaan (suolalla maustetussa vedessä)

Vatkaa kananmunat ja maito, mausta

Raasta juusto

Heitä keitetyt makaroni, turvotettu (ruskistettu) soijarouhe, vihannekset kulhoon, osa juustoraasteesta ja munamaito sekaan.

Loput juustoraaste pinnalle.

Uunissa +200C n. 40 min, anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua

PS: Reseptiin merkitty vesimäärä se mitä laskennallisesti imetyi (osa makaronin keitinvedestä + soijaan imeytynyt)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Pallomaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni ( tumma Torino )23g80kcal4.1g13.5g0.9g1.4g
Soijarouhe, vaalea paahdettu, Risetti, 1 dl4.3g20kcal1.8g1.2g0.9g0.5g
Vaalea soijarouhe (Soyappetit), annos 15g4.3g14kcal2.3g1.2g0g0.7g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 58g16kcal1.9g1.8g0g0g
Sipuli 17g5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herne-maissi-paprika apetit 200g17g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.6kcal0.1g0.2g0.2g0g
Juusto, Polar 5% (Valio) 8g siivu8.3g14kcal2.6g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g377kcal31g41.8g8.6g5.8g
Valittu annoskoko248g188kcal15.5g20.9g4.3g2.9g
Annoskoko puolitettuna124g94kcal7.8g10.5g2.2g1.5g
Arvot/100g100g76kcal6.3g8.4g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173942