Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g6g21kcal0.2g4.9g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.5g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali40g8.5kcal0.5g1.4g0.1g0.8g
Sieni tatti, hapero 10g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)5g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g648kcal28.8g45.8g38.4g5g
Valittu annoskoko247g324kcal14.4g22.9g19.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna124g162kcal7.2g11.5g9.6g1.3g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.3g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282