Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g60g308kcal18g9g24.6g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 120g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.7kcal0g0.6g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g15g27kcal0g1.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g20g68kcal2.7g10.9g1.3g2.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala32g101kcal4.7g18.7g0.8g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1014kcal50.8g81.4g53.4g21.8g
Valittu annoskoko247g507kcal25.4g40.7g26.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna124g253kcal12.7g20.4g13.4g5.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.5g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236722