Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 64g121kcal17.3g0g5.7g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 43g5.5kcal0.5g0.4g0.1g0.4g
Kurkku, tuore38g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Tomaatti, tuore90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Sinappi 6g7.9kcal0.3g0.8g0.4g0.1g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.8g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g320kcal37.8g11.8g13g4.2g
Valittu annoskoko248g160kcal18.9g5.9g6.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna124g80kcal9.5g3g3.3g1.1g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763