Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 150g30kcal2.3g3.4g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Herne 19g13kcal0.9g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Soijakastike 6.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g11g19kcal0.1g4.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g251kcal8.6g26.2g11.6g5.8g
Valittu annoskoko248g125kcal4.3g13.1g5.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna124g63kcal2.2g6.6g2.9g1.5g
Arvot/100g100g51kcal1.7g5.3g2.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953