Hapan-imelä possu

Suikaloi ja paista possu.

Kuulota sipuli, valkosipulimurska ja paprika.

Lisää tomaatit ja kikherneet.

Anna hautua hetki.

Sekoita soija, chilikastike, etikka, sokeri ja maissitärkkelys kastikkeeksi ja kaada päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Jemani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun pihvifilee112g135kcal23.6g2.8g6.6g0g
Paprika keltainen, annos 40g19g4.9kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Tomaatti, tuore51g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g6.6g12kcal0g2.9g0g0g
Soijakastike 6.6g4kcal0.3g0.6g0g0g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Riisiviinietikka blue dragon (Ab world foods), annos 15.0g6.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 2.8g10kcal0g2.4g0g0g
Kikherneet, 380 g (Bonduelle), annos 100g11g9kcal0.7g0.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g404kcal51.4g31g14.4g3.4g
Valittu annoskoko248g202kcal25.7g15.5g7.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna124g101kcal12.9g7.8g3.6g0.9g
Arvot/100g100g82kcal10.4g6.3g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325120