Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 169g283kcal36.7g0g15.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen38g270kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g1122kcal74.2g2.8g90.4g1g
Valittu annoskoko248g561kcal37.1g1.4g45.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna124g281kcal18.6g0.7g22.6g0.3g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037