Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 125g20kcal0.9g2.5g0.1g2.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Nokkonen 5g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.2g3.2kcal0.2g0.1g0.2g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g25g4.2kcal0.4g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g154kcal4.6g12g8.2g7.8g
Valittu annoskoko247g77kcal2.3g6g4.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna124g39kcal1.2g3g2.1g2g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738