Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g158g300kcal28.4g0g20.5g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g0.8g2.1kcal0g0.1g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.1g4.3kcal0g1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g641kcal58g8g41.4g0.4g
Valittu annoskoko248g320kcal29g4g20.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna124g160kcal14.5g2g10.4g0.1g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215