Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 99g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 88g194kcal15.3g0g14.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g4.4g16kcal0.9g0.1g1.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl11g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Juusto, keskiarvo 33g115kcal8.2g0.1g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g871kcal54.8g6g69.8g1.4g
Valittu annoskoko248g435kcal27.4g3g34.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna124g218kcal13.7g1.5g17.5g0.4g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238