Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 79g28kcal3.6g1.5g0.2g2g
Aura Gold homejuusto, Valio20g67kcal3.9g0g5.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%22g26kcal0.6g1g2.2g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g2.2g5.5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g3.3g3.7kcal0g0.8g0g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana495g271kcal16.8g9.2g16.8g4.6g
Valittu annoskoko248g136kcal8.4g4.6g8.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g68kcal4.2g2.3g4.2g1.2g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675