Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka600g1500kcal66g96g96g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g480g682kcal60g1.4g49.4g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Etikkapunajuuri 200g71kcal2g13.4g0.4g3.6g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g480g1584kcal9.6g12g168g0g
Ranskankerma, Milbona400g1164kcal9.2g12g120g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sinappi 64g84kcal2.8g9g3.8g1.1g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4940g10426kcal306.6g339.4g876.4g17.4g
Valittu annoskoko2470g5213kcal153.3g169.7g438.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna1235g2606kcal76.7g84.9g219.1g4.4g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388