Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 788g600kcal14.8g122.1g1.6g7.9g
Purjosipuli 96g22kcal1.7g2.3g0.2g2g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g350g186kcal20g18.6g3.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton131g236kcal5.9g7.2g19.7g5.2g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g49g59kcal1.2g2.9g4.4g0.7g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4942g2208kcal87.4g306.4g58.2g32.8g
Valittu annoskoko2471g1104kcal43.7g153.2g29.1g16.4g
Annoskoko puolitettuna1236g552kcal21.9g76.6g14.6g8.2g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035