Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 386g126kcal2.4g21.5g0.8g9.8g
Vehnäjauho puolikarkea 376g1291kcal38.3g263.3g4.5g13.2g
Kananmuna kuorineen punnittu394g496kcal43.3g1.2g35.4g0g
Sokeri 369g1497kcal0g368.6g0g0g
Leivinjauhe 19g34kcal1g7.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g77kcal0g19.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g29g105kcal1g23g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 152g1342kcal0g0g151.8g0g
Kardemumma, annos 2g10g30kcal1.1g6.6g0.7g2.7g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 386g1149kcal71.6g9.6g92.6g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 96g685kcal0.7g0.4g77.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g174g694kcal0g173.6g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl63g362kcal13.2g3.3g31.7g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4944g15778kcal345.2g1795g791.4g66.2g
Valittu annoskoko2472g7889kcal172.6g897.5g395.7g33.1g
Annoskoko puolitettuna1236g3945kcal86.3g448.8g197.9g16.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424