Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 676g372kcal10.8g89.1g1.1g5.7g
Kananmuna kuoreton 992g1415kcal124g3g101.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 90g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 63g558kcal0g0g63.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 271g615kcal13.7g47.4g38.1g15.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g135g487kcal31.1g0g40.6g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g7028kcal365.6g302.8g490.2g51.2g
Valittu annoskoko2475g3514kcal182.8g151.4g245.1g25.6g
Annoskoko puolitettuna1238g1757kcal91.4g75.7g122.6g12.8g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675