Pekoni-tomaattikeitto

Paista silputtu pekoni ja sipulisilppu kuumassa kattilassa.

Lisää hienonnettu valkosipuli ja sienet.

Kääntele.

Lisää tomaattimurska, Herbamare (tai lihaliemikuutio) ja basilika.

Anna kiehua hyvin miedolla lämmölllä noin 1,5 h. Sekoittele välillä.

Lisää loppuvaiheessa kerma ja keitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Eija1959
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale255g816kcal30.6g0g76.5g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Suolasienet (rouskuja)375g75kcal6g18.7g1.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk1200g322kcal7.2g63.6g2.4g16.8g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g15g3.5kcal0.1g0.7g0.1g0g
Basilika, kuivattu 15g38kcal2.2g3.1g0.6g6.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 300g990kcal6g9g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4956g4689kcal114.8g224.8g374.4g56.8g
Valittu annoskoko2478g2344kcal57.4g112.4g187.2g28.4g
Annoskoko puolitettuna1239g1172kcal28.7g56.2g93.6g14.2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g4.5g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399943