Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g29g105kcal8.2g0.6g7.9g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g88g19kcal0.9g3.9g0g1.8g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Seiti fileitä Findus58g41kcal9.3g0g0.2g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g15g50kcal0.3g0.4g5.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g29g23kcal0.8g1.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g492kcal39.8g15g30.6g4.6g
Valittu annoskoko248g246kcal19.9g7.5g15.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna124g123kcal10g3.8g7.7g1.2g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168