Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)85g102kcal7.6g16.2g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Feta, Arla Apetina 10 %39g71kcal8.5g0.4g3.9g0g
Rypsiöljy 3g26kcal0g0g3g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g695kcal65.6g34.2g33.2g0.4g
Valittu annoskoko248g348kcal32.8g17.1g16.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna124g174kcal16.4g8.6g8.3g0.1g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044