Punainen linssikeitto (zone)

Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 122g0kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green23g73kcal5.4g11g0.2g2.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Paprikajauhe 0.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, keitetty 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g47g16kcal0.8g3.2g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g328kcal23.6g30.8g10.6g7.4g
Valittu annoskoko248g164kcal11.8g15.4g5.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna124g82kcal5.9g7.7g2.7g1.9g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6.2g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223587