Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 98g34kcal4.5g1.9g0.3g2.5g
Jauheliha, sika-nauta 113g249kcal19.7g0g19.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima7.5g29kcal2.2g0g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 24g81kcal0.5g0.7g8.5g0g
Pekoni, paistettu 5.6g29kcal0.9g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g845kcal55.6g5.2g66.2g5g
Valittu annoskoko248g422kcal27.8g2.6g33.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna124g211kcal13.9g1.3g16.6g1.3g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274886