KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g117g164kcal18.7g2.9g8.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 70g102kcal2.3g22.2g0.2g0.5g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.9g7.6kcal0.4g0.4g0.5g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g59g40kcal1.8g7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g626kcal46.4g65g19.6g1g
Valittu annoskoko249g313kcal23.2g32.5g9.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna124g156kcal11.6g16.3g4.9g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396