Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)88g111kcal9.7g0.3g7.9g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 20g8.4kcal0.7g0.9g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 66g36kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka6.6g5.4kcal0.2g1.3g0.1g0.1g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g13g35kcal3.7g0g2.2g0g
Pesto (Pirkka)3.5g20kcal0.2g0.1g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g535kcal32.4g27.2g34.2g3.2g
Valittu annoskoko249g267kcal16.2g13.6g17.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna124g134kcal8.1g6.8g8.6g0.8g
Arvot/100g100g108kcal6.5g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092