Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Palsternakka 21g13kcal0.1g2.5g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Peruna, vanha, kuorittu 42g32kcal0.8g6.5g0.1g0.4g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Selleri, annos 50g21g3kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g370kcal26g30.4g14.4g7g
Valittu annoskoko249g185kcal13g15.2g7.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna124g92kcal6.5g7.6g3.6g1.8g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101970