Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g156g31kcal0.9g5.9g0.5g9.4g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g62g210kcal7.8g41.9g1.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g578kcal18.4g98.6g12.2g27.2g
Valittu annoskoko249g289kcal9.2g49.3g6.1g13.6g
Annoskoko puolitettuna124g145kcal4.6g24.7g3.1g6.8g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.8g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237828