Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 20g105kcal0.2g0.1g11.7g0g
Sokeri 20g81kcal0g19.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g16g0.3g0.8g
Grahamjauho 19g63kcal2g11.7g0.4g1.9g
Mustikka metsä- 78g34kcal0.4g5g0.5g2.6g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g16g18kcal0.4g0.6g1.6g0g
Rahka Milbona39g27kcal4.8g1.5g0.1g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g942kcal26.8g123g34.6g10.6g
Valittu annoskoko249g471kcal13.4g61.5g17.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna124g236kcal6.7g30.8g8.7g2.7g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.7g7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163