Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g125g185kcal23.8g0g10g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa15g2.5kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g13g40kcal2.4g1g2.9g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 25g8.5kcal0.5g1.1g0.1g0.6g
Parsakaali pakaste Rainbow10g2kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Eldorado sinihomejuusto13g50kcal2g0.1g4.6g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g895kcal60g8.4g68.8g2.2g
Valittu annoskoko249g448kcal30g4.2g34.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna124g224kcal15g2.1g17.2g0.6g
Arvot/100g100g180kcal12.1g1.7g13.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272