Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g125g372kcal3.7g6g5.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g94g290kcal9.1g58g2g5.6g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g1515kcal29.2g143g28g11.2g
Valittu annoskoko249g758kcal14.6g71.5g14g5.6g
Annoskoko puolitettuna124g379kcal7.3g35.8g7g2.8g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.8g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975