Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g104g177kcal20.9g0g10.4g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g52g13kcal0.8g2.3g0.2g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g52g22kcal1.3g3.2g0.2g0.9g
Pirkka kermajuusto 17%8.3g24kcal2.6g0.1g1.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)31g22kcal3.8g1.1g0.3g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana497g527kcal58.8g13.4g26g1.8g
Valittu annoskoko249g264kcal29.4g6.7g13g0.9g
Annoskoko puolitettuna124g132kcal14.7g3.4g6.5g0.5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936