Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton3.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g31g17kcal1.8g1.7g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Graavilohi, maustettu, annos 50g24g43kcal3.2g0.4g3.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 24g11kcal0g2.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi & ruis (Risella)47g160kcal4.2g33.3g0.9g3.8g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi1.6g3kcal0g0.4g0.1g0g
Vesi110g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana498g485kcal18.4g76.8g10.6g8.8g
Valittu annoskoko249g242kcal9.2g38.4g5.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna124g121kcal4.6g19.2g2.7g2.2g
Arvot/100g100g97kcal3.7g15.4g2.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201