Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 249g252kcal3.2g12.1g20.4g4.3g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 224g171kcal10.1g28.9g0.4g2.2g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1246g748kcal12.5g56.1g49.8g7.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)723g795kcal180.7g0g7.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g224kcal0g0g24.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g4380kcal413g194.2g205.4g28g
Valittu annoskoko2480g2190kcal206.5g97.1g102.7g14g
Annoskoko puolitettuna1240g1095kcal103.3g48.6g51.4g7g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481