Kana-kasviskeitto

Kuori ja pilko perunat ja 3 porkkanaa ja keitä kypsiksi.

Kuori 1 sipuli.

Paista 1rkl oliiviöljyssä kananpojan paistisuikaleet ja sipuli pannulla ja lisää ne kypsinä keittoon.

Lisää sitten pakastevihannekset ja -maissit ja lämmitä keitto.

Lopuksi sekoita fond du chef liemihyytelö pieneen määrään keitettyä vettä ja lisää keittoon.

Lisäksi voit maustaa esim.

Herbamare -yrttisuolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3309 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1275g956kcal24.2g204g2.6g12.8g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet hunajamarinadissa 800g (Kariniemi), annos 200g600g900kcal99.6g1.8g54g0g
Vihannessekoitus,Kesäpöytä (Apetit), annos 125g188g66kcal5.1g8.8g0.9g0g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g150g186kcal4.5g38.4g0.9g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g23g14kcal0.6g1.1g1.6g0.2g
Herbamare yrttisuola (Herbamare), annos 5g3.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4963g4578kcal271.8g533.2g142g36.4g
Valittu annoskoko2482g2289kcal135.9g266.6g71g18.2g
Annoskoko puolitettuna1241g1145kcal68g133.3g35.5g9.1g
Arvot/100g100g92kcal5.5g10.7g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368638