Rahkalettuset (ei arvaa karpiksi)

Sekoita munat, mantelijauho, rahka, makeutusaine ja vanilliinisokeri sekaisin.

(sähkövatkaimella vatkaantuu hyvin).

Paista pannulla voin kera tai lettupannulla. 4 pientä lettua vastaa yhtä annosta.

Ohje karppausfoorumilta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1050g1456kcal131.2g3.1g102.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1280g717kcal108.8g64g2.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g87g522kcal18.3g5.7g47g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka26g102kcal0g25.4g0g0g
Canderel makeutusjauhe41g157kcal1.2g38.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g5910kcal519g272.6g305g0g
Valittu annoskoko2484g2955kcal259.5g136.3g152.5g0g
Annoskoko puolitettuna1242g1477kcal129.8g68.2g76.3g0g
Arvot/100g100g119kcal10.4g5.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116856