Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1021g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha601g997kcal114.1g0g60.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)240g293kcal5.3g65.3g0.7g1.9g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 150g341kcal21g2.6g27g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 83g115kcal10.3g0.2g8.1g0g
Ruokakerma 5%, Valio150g98kcal2.3g6.3g7.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Oregano, kuivattu 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)150g390kcal39g2.3g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g5143kcal406.8g256.4g267.6g48g
Valittu annoskoko2484g2572kcal203.4g128.2g133.8g24g
Annoskoko puolitettuna1242g1286kcal101.7g64.1g66.9g12g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736