Kantarellikastike

Pilko kantarellit ja sipuli, paista voissa kunnes sienten neste on jonkin verran haihtunut.

Sekoittele paiston aikana.

lisää vehnäjauhot, sekoita - anna paistua hetki.

Lisää vesi, ruokakerma ja mausteet.

Anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 900g157kcal16.5g3.6g4.5g17.1g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Vesi540g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai72g252kcal8.6g51.1g1.5g2.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl720g612kcal10.1g31.7g50.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g72g526kcal0.7g0.7g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4968g3191kcal76.4g191.4g228.8g44.8g
Valittu annoskoko2484g1596kcal38.2g95.7g114.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna1242g798kcal19.1g47.9g57.2g11.2g
Arvot/100g100g64kcal1.5g3.9g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300525